www.medizone.eu
Valutaer:
Forside ::  Privatliv

Privatliv


Tak for at placere ordrer på vores online butik. Vi ønsker inderligt du har en stor shopping oplevelse her. Og vi har forpligtet sig til at beskytte privatlivets fred for vores kunder.

Dine personlige oplysninger Information

Vi værdsætter dine oplysninger privatliv, så dine oplysninger privatliv vil blive beskyttet, Vores online butik forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger, når de foretager online-køb. Når du registrerer vores konto, skal brugere give personlige registreringsoplysninger. Og som en del af bestillingen, vi indsamler kun følgende væsentlige kundeoplysninger: Navn, Shipping / Billing Adresse, e-mail adresse, telefonnummer, kredit / hævekort Information. Kontaktoplysningerne bruges kun til at komme i kontakt med dig, når det er nødvendigt. De oplysninger, du giver os, er ikke

givet eller solgt til nogen ekstern part med undtagelse af rederiet levere din ordre. Vi deler kun din leveringsadresse og telefonnummer med rederiet. De oplysninger, vi indsamler fra dig bruges kun til at behandle og afsender din ordre. Din e-mailadresse bruges kun til at give dig en ordrebekræftelse og tracking nummer. Dit telefonnummer bliver brugt til at kontakte dig i tilfælde af et problem med opfyldelse eller levering af din ordre. Dine kreditkortoplysninger bruges kun til at bekræfte, om faktureringsadresse er det samme med den leveringsadresse.

Dine Cookies
Cookies er alfanumeriske identifikator tekstfiler, vi overfører til din computers harddisk gennem din web-browser til at gøre det muligt for vores systemer at genkende din browser og tilbyde features såsom opbevaring af varer i din indkøbskurv mellem besøg.

Automatisk

Af sikkerhedshensyn vores online butik tider indsamler og analyserer Internet Protocol (IP) adresse, der bruges til at forbinde din computer til internettet, og til vores hjemmeside. Dette gøres for din beskyttelse til sporing formål i uheldige tilfælde, at nogen får adgang til dine personlige eller økonomiske oplysninger og åbner en konto, eller gør indkøb under dit navn.

Kontakte os med spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller kommentarer til vores fortrolighedspolitik, bedes du venligst e-mail os. Vi respekterer dit privatliv, og vi vil ikke dele de oplysninger, du giver os med eksterne virksomheder eller organisationer. Vi har din bedste interesse på hjerte og tror du vil sætte pris på vores overbevisning til din sikkerhed. Dette er vores forpligtelse.

Tilbage
Copyright © 2017 www.medizone.eu Powered by Medizone Online