www.medizone.eu
Valutaer:
Forside ::  Retur og udskiftning

Retur og udskiftning


Hurtig Shipping er anvendt på hver bestilling.

Når du har afgivet din ordre, vil du blive kontaktet via e-mail for at bekræfte din ordre. For din beskyttelse, vi forsikrer og registrerer alle elementer til deres fulde værdi. I øjeblikket alle leverancer skal ske til det kreditkort faktureringsadresse medmindre en sekundær leveringsadresse er registreret hos kreditkortselskab. Hvis din faktureringsadresse er en P.O. Box så skal du give os en fysisk adresse via e-mail for at vi at sende dine varer. Vi leverer ikke til P.O. Box-adresse og kræver en voksen til at kvittere for pakken.

Ordrebekræftelse og Tracking:

Når du placerer din ordre ved at klikke på knappen "Afgiv ordre", vil du se ordrebekræftelsen siden og en e-mail med dit ordrenummer vil blive sendt til dig. Hvis du ikke modtager e-mailen, skal du kontakte os direkte via e-mail.

Ordrer normalt indenfor 24-36 timer, når din ordre er blevet afsendt, en e-mail vil blive sendt til dig inden for de næste 48 timer afspejler, at din ordre er blevet afsendt med trackingnumre. Det angiver, hvilken bærer blev anvendt, og en fremgangsmåde til sporing af ordre til døren. Lad 7-10 dage for levering.

Ordrer kan blive forsinket af følgende grunde:

- "Faktura til" og "Ship to" adresser er ikke det samme.

- Bestil afventer en kreditgodkendelse og verifikation.

- Et produkt er i øjeblikket udsolgt.

- En ordre, som kræver særlig tilpasning.

- En ordre er afsendt til en særlig placering som Alaska, Hawaii, eller APO / FPO.

Levering er garanteret. I tilfælde af at din pakke er tabt eller beslaglagt, vil vi reship gang på vores bekostning. Vi er ikke ansvarlige for nogen import skat eller afgift opkrævet på din pakke. Import skat påhviler kunden.

Tilbage
Copyright © 2017 www.medizone.eu Powered by Medizone Online